Wednesday, June 17, 2009

Hantu, Mabuk Atau Gila...???

Posted by Ella Najla at 2:22 AM
Cerita pasal hantu ni, hantu apa yang korang semua tau?? Blog kali ni karangan aku da mula ada unsur kepeningan campur dengan elemen bahasa rojak yang selalu kita gunakan hari-hari. Almaklum lah da tengah malam buta ni oops sorry, pagi-pagi buta telah membuatkan aku sedikit biol (agaknya la...)apa biol ni??? Ntah la...
Ha, berbalik pada cerita hantu tadi, aku sekarang da jadi hantu games da. Surfing internet pun semata-mata nak sambung games kat Facebook, Tagged, Hi5... Hai apa la nak jadi dengan aku ni??? Aku sendiri pun tidak mengerti apa yang sedang berlaku kepada diri ini...Aku juga risau jika kegilaan pada games ni akan memberikan impak yg kuat terhadap aku. Aku harap tidak begitu. Addicted pada games mungkin hanya untuk sementara waktu sahaja.
Kebelakangan ni ada-ada ja yang perkara yang membuatkan aku merasakan kepala ni berputar-putar. Nasib baik la adik-adik aku menyeri dan menceriakan hidup aku, walaupun terpaksa menjadi bahan buli, bahan ketawa mereka. Namun aku tak kisah semua tu. Mereka la yang banyak membuatkan aku berasa hidup ni akan lebih indah. Hidup aku tidak akan lengkap, tidak akan sempurna tanpa mereka. Gelak, ketawa, suka dan duka dilalui bersama. Walaupun perjalanan hidup kami ini masih jauh untuk ditempuhi, aku terfikir bagaimanakah hidup ini nanti bila kami sudah punya keluarga sendiri. Adakah kami masih akan seperti ini?



Celebrating Mama's Birthday on 31st May 2009


All of us together with Black and Blue themes...(Wina taking this picture)

2 comments on "Hantu, Mabuk Atau Gila...???"

Mansor Adabi on June 17, 2009 at 8:32 AM said...

famili ceria, peria?? keria ??
eeeeeee dah besar2 semua doh !!!!

Liz on June 18, 2009 at 1:47 AM said...

I was just arrived at home at that time..
Haha..

Post a Comment

 

My Journey, My Destiny Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal